Assessoria i Gestió Negre, S.L. té el seu origen en l’empresa fundada l’any 1942 per ROSA CLARAMUNT TORNÉ i ISIDRE BORRAZ VILÀ i esdevingué coneguda a la comarca del Baix Llobregat com “GESTORIA BORRAZ”.

Des del seu origen ha realitzat, de forma continuada i aconseguit un reconegut prestigi, la tasca de promoure, sol•licitar i realitzar, en nom dels seus clients, tota classe de gestions davant les Administracions Públiques, així com l’Administració de finques i agència d’assegurances. L’any 1988 succeeixen en l’activitat els titulars actuals, MARTA NEGRE TRAMUNT (Llicenciada en Dret, Gestora Administrativa, Administradora de finques i Agent d’Assegurances) i XAVIER ROSAL GOMEZ (Advocat) prioritzant el servei i l’assessorament integral a petites i mitjanes empreses, i a persones físiques i jurídiques, així com la gestió patrimonial centrada en l’administració de finques i la intermediació immobiliària.

En l’actualitat, Gestoria i Assessoria Negre, S.L., com a resultat d’una combinació entre tradició i innovació, té com a objectius principals, l’excel.lència en l’atenció als seus clients i la màxima professionalitat en la prestació dels seus serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *